Op werkdagen voor 14:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en garantie

Bioforce Revolution 12.000

Bioforce Revolution 12.000

Bijbehorende producten & alternatieven:

Gegevens :

Merk: Hozelock
Type: Bioforce revolution 12000
Soort: Drukfilter + UV-C unit (18 Watt) 
Garantie:
2 jaar

Specificaties drukfilter :

Doorstroomsnelheid 4000 liter per uur
Maximale vijvergrootte : 12000 liter
Max. vijvergrootte bij gebruik van vissen 6000 liter
UV-lamp : 18 Watt
Slangdiameter : 25-40 mm
Afmetingen 40 x 41.5 x 53cm

Eigenschappen :

1. UVC

De UVC is uitgerust met een hoger UVC wattage om groen water te elimineren. De UVC unit is bij de nieuwe Bioforce Revolution geplaatst voor de filterblokken. Daarnaast bevindt de lamp zich in een makkelijk toegankelijke kamer van het filter waardoor het zeer eenvoudig is deze te vervangen. Door het ingebouwde kijkglas kan de werking van de UVC lamp worden gecontroleerd. De efficiëntie van de UV lamp wordt extra verhoogd door de geïntegreerde turbulator.

 

2. Biologische filtratie

De Kaldnes™ K3 biomedia biedt een zeer groot oppervlak voor huisvesting van goede bacteriën die van groot belang zijn bij het helder en gezond houden van de vijver.

 

3. Mechanische filtratie

Een compleet nieuwe benadering door het gebruik van kleine vierkante schuimblokjes waardoor een veelvoud aan oppervlakte wordt gecreëerd om bacteriën te kunnen huisvesten en die een belangrijke rol spelen bij het revolutionaire reinigingsmechanisme.

 

4. Uniek reinigingsmechanisme

De draaihendel aan de bovenzijde van het filter zorgt ervoor dat peddels in de filterkamer in beweging worden gezet waardoor de schuimblokjes worden ontdaan van vuil en opgebouwd groen slib.

 

5. Vuilafvoer schakelaar

Door de vuilafvoer schakelaar te draaien wordt het vuile water dat vrijkomt bij de reiniging van het filter omgeleid om te voorkomen dat dit weer in de vijver terechtkomt.

 

Omschrijving :

Redenen om dit product te kopen:

 

  1. Compact filter zodat het weinig ruimte in beslag neemt.
  2. Filter is grotendeels in te graven in de grond.
  3. Eenvoudig te installeren.
  4. Eenvoudig te reinigen.
  5. Krachtig filter door de combinatie met de UV-C lamp.
  6. UV-C Indicator zorgt ervoor dat u veilig kan controleren of de UV-C lamp nog werkt.
  7. Het filter kan gebruikt worden om het water omhoog te brengen zonder dat het filter overloopt.

 

Omdat de  Hozelock Bioforce een drukfilter is kan het filter uit het zicht naast de vijver worden ingegraven. Bovendien zorgt de druk ervoor dat het gefilterde water omhoog wordt gestuwd tot boven aan een waterval zonder dat het filter zich op dezelfde hoogte hoeft te bevinden. Bioforce is standaard voorzien van zowel een UVC als een biologische filtratiefunctie, zodat bij gebruik van het produkt met de juiste capaciteit helder vijverwater wordt gegarandeerd.

 

Bioforce Revolution 12.000

Levertijd : Max. 3 werkdagen
€ 280,87 incl. 21% btw
Aantal:

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Hozelockwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.