Op werkdagen voor 14:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en garantie

Garantie:

Service & garantie:
Garantie aanvragen kunnen wij alleen behandelen indien het product bij TEGAPO® gekocht is.


Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Maandag tot vrijdag: 08.30 tot 17.00 uur - Zaterdag: 08.30 tot 16.00 uur.

 

TEGAPO® verzorgd de fabrieksgarantie die standaard wordt aangeboden. Bij de betreffende producten kunt u de fabrieksgarantie terugvinden in de omschrijving. Wij proberen altijd de garantie zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Iedere aanvullende (fabrieks)garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument.

Voorwaarden:
  1. TEGAPO stelt zich tegenover afnemer aansprakelijk voor schade aan de zaken, optredende tijdens de in de offerte dan wel de productbijsluiter vermelde garantieperiode, tenzij de schade het gevolg is van het feit, dat afnemer de zaken gebruikt in strijd met de daarbij verstrekte gebruiksaanwijzing of anderszins bij het gebruik een fout maakt.
  2. Onoordeelkundige behandeling van of onvoldoende zorg voor producten sluit elke reclame uit en doet garanties en andere waarborgen vervallen.

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Hozelockwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.