Op werkdagen voor 14:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en garantie

Hozelock AquaPod 10 (uniek- op is op)

Hozelock AquaPod 10 (uniek- op is op)

Bijbehorende producten & alternatieven:

Gegevens :
Merk: Hozelock
Type:  AquaPod 10
Soort: Tuinbewateringsysteem
Specificaties :
Aanvoerslang: 10 meter
Diameter:
4mm
Dit krijgt u geleverd:
Koppelstuk voor aan de kraan
Drukregelaar
10 meter aanvoerslang 4mm (vanaf drukregelaar naar AquaPod's)
2 x Aquapod (per aquapod 5 aansluitingen)
10 x grondpen om druppelleiding vast te zetten
Omschrijving :

Hozelock AquaPod 10. Eenvoudig te installeren bewateringsset voor bewatering van 10 (pot)planten. In het aquapod verdeelstation bevinden zich 5 slangen van 1,5 meter. Deze slangen zijn voorzien van druppelaars met een capaciteit van 4 liter per uur die afzonderlijk of tegelijkertijd kunnen worden uitgetrokken voor gebruik. Na gebruik kunnen de slangen weer eenvoudig worden opgerold in het apparaat. Ideaal voor bewatering van tuinen, camping, dakterras of balkon of tijdens afwezigheid/vakantie. Het systeem is zeer flexibel en eenvoudig in installatie en gebruik en is te combineren met een watertimer en/of beregeningspomp. Bijkomend voordeel is een waterbesparing tot wel 75% t.o.v. handmatige bewatering.

Hozelock AquaPod 10 (uniek- op is op)

Levertijd : Morgen in huis
€ 49,50 incl. 21% btw
Aantal:

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Hozelockwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.