Op werkdagen voor 14:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en garantie

Ecocel 5000

Ecocel 5000

Bijbehorende producten & alternatieven:

Gegevens :
Merk: Hozelock 
Type: Ecocel 5000
Soort: Biologisch vijverfilter zonder UVC
Garantie:
2 jaar
Specificaties :
Maximale pompcapaciteit:
1100 liter per uur
Maximale vijvergrootte: 5000 liter
Maximale vijvergrootte bij gebruik van vissen: 2500 - 3750 liter
Slangtules: 20-25 mm
Afmetingen LxBxH:
29.5 x 40 x 40.5 cm
U krijgt het volgende geleverd:
Vijverfilter, alle filtermaterialen, aansluitstukken voor aan en afvoer vijverwater
Omschrijving :

Redenen om dit product te kopen:

  1. Compact filter zodat het weinig ruimte in beslag neemt.
  2. Eenvoudig te installeren.
  3. Eenvoudig te reinigen.
  4. Geen stroomaansluiting nodig: de pomp doet het werk.

De Ecocel 5000 is een compact filter die u makkelijk kunt installeren. Het vuile water wordt doormiddel van een sproeikop in het filter verspeidt (zie foto) over de schuimmat heen gespoten, zodat het op de meest effectieve manier wordt gefilterd. Het water komt daarna in het bio gedeelte. Hier hechten de goede bacterien zich aan de kunststof elementen. Daarna gaat het schone water via de afvoer aan de zijkant weer de vijver in. Op dit filter passen de maten vijverslang van 20mm en 25mm, wij adviseren altijd de grootste maat slang die past te gebruiken voor het hoogste rendement.

 

Onderhoud van het filter:

 

Het filter is eenvoudig schoon te maken. U kunt de deksel er afnemen, aan de deksel zijn de filtermatten gemonteerd, deze haalt u eraf en spoelt u uit. Als deze schoon zijn plaatst u ze weer terug. De kunstof bio-elementen die onder in de filterbak liggen kunt u het beste afspoelen met vijverwater. Aan deze kunststof elementen zitten de goede bacterien, deze zijn belangrijk voor u waterkwaliteit. Het voorafgaande is het enigste wat u aan het filter moet doen om hem schoon te maken, u plaatst alles weer terug en het filter is gereinigd.

Ecocel 5000

Levertijd : Morgen in huis
€ 42,13 incl. 21% btw
Aantal:

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Hozelockwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.