Op werkdagen voor 14:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en garantie

Super Tricoflex Ulitimate 25mm 50m

Super Tricoflex Ulitimate 25mm 50m
Gegevens :
Merk : Hozelock
Type : Tuinslang
Soort : Super Tricoflex
Specificaties :
Lengte 50 meter
Diameter
25mm
Soort slang 5 laags slang met gebreide versterking met Super TricoflexTM technologie.
Kenmerken Knik-& torsievrij, UV- & vorstbestendig
Garantie 30 jaar
Omschrijving :

De Tricoflex slang is voorzien van vele moderne slangtechnieken. Deze slang kan dan ook voor vrijwel alle doeleinden worden ingezet. Zo is de slang bestand tegen langdurig UV licht, vorst, en knikken. Dit alles zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar u slang en dat de kwaliteit van de slang het zelfde blijft. De slang is gemaakt uit 5 lagen, dit zorgt ervoor dat de slang niet te knikken valt maar toch zeer flexibel blijft door de TricoflexTM technologie. Op de slang kunnen alle aansluitstukken van hozelock worden aangesloten van 25 mm doorsnee. De blauwe binnenkant van de slang zorgt ervoor dat er geen algen in uw slang kunnen huizen. Zoekt u een sterke en flexibele slang met een zeer lange levensduur? Dan is de Tricoflex slang een ideale slang voor u! Door zijn grote doorsnede is een snelle en grote waterdoorvoer mogelijk!

 

Super Tricoflex Ulitimate 25mm 50m

Levertijd : Max. 3 werkdagen
€ 327,50 incl. 21% btw
Aantal:

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Hozelockwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.