Op werkdagen voor 14:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en garantie

Waterkwaliteit op peil maken en houden           Vijverbeluchting

 

De waterkwaliteit in de vijver is belangrijk voor de vissen en de alggroei. De vissen zwemmen graag in gezond water waardoor ze zich prettig voelen! Een te hoge PH waarde is schadelijk voor vissen omdat dit vorming van giftig ammoniak bevorderd en algengroei stimuleert. De GH waarde staat voor Calcium en Magnesium. Deze verhouding moet goed zijn want anders is dit een ideale voedingsbron voor algen. De KH waarde staat voor de zuurtegraad, als het water te zuur is krijgt u last van afstervende zuurstofplanten. De Bio algstop is speciaal voor het afweren van draad en slijmalgen. Deze algen maken het water smerig zodat u niet meer op de bodem kunt kijken. De complete vijverkuur is ideaal, u kunt dit stappenplan afwerken voor gezond vijverwater.

8463-vijverkuur

Vijverkuur voor 5000 liter

Geschikt voor Complete behandeling van de vijver
Inhoud Bio start, bio mineral, bio algstop, teststrips
Vijvergroote 5000 liter

€ 47,95 incl. btw
Artikelnummer: 8463 0500
Voorraad: ✔ Direct leverbaar

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Hozelockwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.