Op werkdagen voor 14:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en garantie

Contactgegevens:

Onderdelen en reparatie:

Heeft u informatie nodig met betrekking tot een onderdeel? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Is het een elektrisch apparaat? Stuur dan een foto van het elektrische gedeelte waar duidelijk het typenummer op te zien is. Zonder typenummer kunnen wij geen service verlenen.

 

Product kapot of garantie?

Heeft u problemen met uw Hozelock product? Wij verlenen alleen service als u het product op deze webwinkel gekocht heeft. Garantie service kan alleen verleend worden als u het aankoopbewijs meestuurd. U kunt garantieaanvragen indienen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Adresgegevens:
Naam: TEGAPO® Nederland
Adres: Apeldoornseweg 93
Postcode: 6731 SB
Woonplaats: Otterlo
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kvk Nummer: 09099337
Btw Nummer: 808009874 b01

 

 

TEGAPO® Nederland:
Welkom op Hozelock webwinkel.nl! TEGAPO is erkend Hozelock dealer en vertegenwoordigd dit merk door heel Nederland & België. Hozelock webwinkel.nl wordt gerund door TEGAPO. TEGAPO is al vanaf de jaren 70 gevestigd in Otterlo en heeft veel ervaring op het gebied van vijver & tuin producten. Otterlo een prachtige plaats op de veluwe tussen Ede & Apeldoorn. Voor de vijverklanten hebben we speciaal een prachtige showvijver waar u verschillende Hozelock filters en pompen kunt bekijken. Als u een beslissing bij onze showvijver gemaakt heeft kunt u de producten zelfs meteen uit voorraad meenemen! Ook voor alle tuinbewaterings en drukspuiten kunt u bij ons terecht in Otterlo. Wij kunnen u deze producten uitgebreid laten zien en uitleggen! Ervaar meteen de kwaliteit en kom snel eens langs! Geniet van ons prachtige assortiment tuinbewaterings en vijverartikelen!

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Hozelockwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.